SECTIA CHIRURGIE


Chirurgia in sistem privat

Chirurgia în sistem privat este o alternativa perfect fezabila fata de sistemul de stat, conditiile hoteliere, de îngrijire a bolnavilor, precum si posibilitatile moderne de tratament, respectand cele mai inalte standarde de calitate si profesionalism.

NOU!

La MEDSTAR General Hospital s-a creat primul compartiment de chirurgie generala-oncologica din Constanta, care doreste sa rezolve probleme dificile de sanatate ale pacientilor in situatia afectiunilor oncologice. Prestigiul medical al medicilor chirurgi si dotarile Clinicii de chirurgie permit o abordare moderna si eficienta a patologiei oncologice chirurgicale.

Avantajele chirurgiei laparoscopice

In cadrul Sectiei Chirurgie sunt utilizate tehnici clasice si laparoscopice de tratament a diferitelor afectiuni chirurgicale. Chirurgia laparoscopica (“cu laser” – termen vehiculat frecvent de majoritatea populatiei), a capatat în ultimii 10-15 ani un avant deosebit, multe din afectiunile chirurgicale abdominale putand fi rezolvate prin aceasta tehnica. Chiar daca necesita aparatura speciala si perfectionarea echipelor chirurgicale, avantajele laparoscopiei sunt multiple si benefice pentru bolnav: perioada de spitalizare redusa, rezultat cosmetic (estetic) deosebit, reducerea durerii postoperatorii, reinsertie socio-profesionala si reluarea activitatilor curente cat mai rapid, etc.

Colecistectomia laparoscopica (operatia de fiere – cum este cunoscuta popular) este principala modalitate de rezolvare a afectiunilor biliare acute si cronice (colecistita acuta si cronica litiazica). De altfel, acest tip de operatie este cel mai frecvent într-un serviciu chirurgical specializat, devenind actual “gold standard-ul” interventiilor pentru litiaza biliara.

Hernioplastia laparoscopica (tratamentul herniilor inghinale) tinde sa devina, alaturi de colecistectomie, una dintre interventiile cu cea mai mare adresabilitate, aceasta putându-se de asemenea realiza si prin procedee clasice, dar minim invazive. Folosirea materialelor protetice (plasa din poliester sau polipropilene) este tehnica universal acceptata si cea mai folosita în tratamentul herniilor, esentiala pentru obtinerea unor rezultate durabile, scazând considerabil rata recidivelor. Utilizarea procedeelor “tension-free” (fara tensiune) permite o spitalizare redusa si un confort postoperator deosebit al bolnavului.

Echipele chirurgicale, sub coordonarea prof. dr. Vasile Sarbu, avand specializari în tara si în strainatate si o bogata experienta in chirurgia laparoscopica, isi propun sa abordeze prin aceasta tehnica si alte afectiuni abdominale: hernie hiatala, apendicita acuta sau cronica, chiste ovariene, tumori de suprarenala, etc.

Dispunand de aparatura si instrumentar chirurgical de exceptie, putem efectua majoritatea interventiilor chirurgicale abdominale: chirurgia stomacului, colonului, rectului, defectelor parietale, operatii ginecologice, etc.

Tehnicile anestezice la standarde europene vor fi adaptate duratei si amplorii fiecarei interventii chirurgicale, tinand cont de statusul biologic al pacientului, iar postoperator pacientii vor fi supravegheati prin mijloace ultramoderne.

Conditii hoteliere

Sectia este structurata pe patru nivele, fiind dotat cu lift ce permite o accesibilitate usoara a tuturor categoriilor de bolnavi si dispune de saloane tip rezerva pentru spitalizare continua sau de zi, cu monitorizare continua a functiilor vitale ale pacientului, toate avand incluse facilitatile unui hotel de 4 stele (internet, telefonie, televiziune prin cablu, frigider, clima). Ambianta placuta si linistitoare, creata de decorul familiar, in culori pastelate, ofera confort atat fizic, cat si psihic.

Certificari

In luna octombrie 2008, MEDSTAR General Hospital a obtinut certificarea serviciilor spitalicesti de catre SIMTEX OC conform SR EN ISO 9001:2008, ceea ce atesta inca o data calitatea serviciului medical prestat.

Laboratorul care deserveste clinica beneficiaza de asemenea de sistemul de acreditare SR EN ISO 15189:2007 RENAR, precum si de Certificarea internationala 9001:2008 SIMTEX-OC MGMT SYS RVA C 530.

Acces nevazatori

Descarcati programul NonVisual Desktop Acces, care ofera persoanelor cu dizabilitati vizuale posibilitatea de a consulta site-ul nostru.

Apasa AICI

Urmareste-ne pe Facebook

Urmareste-ne pe Facebook

Call Now Button
Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support