ZILELE MEDSTAR, EDITIA A VII-A

Conferinta „Metode minim invazive de diagnostic si tratament”, 28-31 Martie 2018

Stimati colegi,
Din cauza unor probleme tehnico-organizatorice, conferinta din perioada 28-31 martie 2018 se amana pentru o data ce va fi comunicata ulterior. Vom face comunicarile necesare in timp util.
Va multumim pentru intelegere!

Dragi colegi,

Avem plăcerea și onoarea ca noi, Comitetul de organizare, să vă invităm la a VII-a ediție a Zilelor medicale MEDSTAR, în perioada 28 – 31 martie 2018.

Conferința este organizată sub auspiciile Facultății de Medicină din cadrul Universității “Ovidius” Constanța și a Colegiului Medicilor Constanța, împreună cu MEDSTAR General Hospital Constanța.

Zilele medicale MEDSTAR 2018 au ca tematică Metodele minim invazive de diagnostic și tratament, acoperind atât domeniul chirurgical, cât și domeniul medical și de asemenea, ca noutate, problematica infecțiilor asociate spitalizării, un domeniu de mare actualitate și responsabilitate.

Pentru colegii din mediul universitar, cursurile și conferința oferă o oportunitate de a prezenta noutăți în domeniul medical, aplicate și în cadrul Spitalului MEDSTAR. Beneficiarii informațiilor prezentate în cadrul conferinței și cursurilor sunt toți colegii noștri medici din toate specialitățile și pacienții lor.

Colegiul Medicilor din România a creditat manifestarea noastră medială cu un număr total de 19 credite EMC.

Pe perioada desfășurarii Zilelor medicale MEDSTAR, veți putea vizita o expoziție de tehnică medicală modernă, organizată de sponsorii manifestării.

Conferința va avea loc în Constanța, Hotel Ibis, sălile Prestige și Ovidiu.

Vă multumim și vă așteptăm cu drag!

Comitetul de organizare

INFORMAȚII PENTRU PARTICIPANȚI

Taxe de inscriere (până la data de 27 martie 2018 inclusiv, cursuri și conferință)

Medic primar / specialist                               150 lei

Medic rezident / pensionar                            80 lei

Studenți                                                            gratuit

Taxe de înscriere (perioada 28-29 martie 2018, cursuri și conferință)

Medic primar / specialist                             170 lei

Medic rezident / pensionar                         100 lei

Studenți                                                           gratuit

Taxa de participare include accesul la cursurile preconferință și sesiunile științifice ale Conferinței, mapa conferinței, broșura de rezumate, coffee break și altele.

Posibilități de achitare a taxei de participare:

  1. În zilele de desfășurare a Cursurilor și Conferinței, la Desk-ul de înregistrare ce va fi special amenajat în locație
  2. Înaintea începerii Cursurilor și Conferinței, la sediul MEDSTAR General Hospital, Str. Ion Lahovari, Nr. 41, Constanța
  3. Prin transfer bancar, înaintea începerii Cursurilor și Conferinței, situație în care vă rugăm să utilizați următoarele date:

Beneficiar: Medstar 2000 Study Division SRL

Cod fiscal: 28580773, J13/1313/01.06.2011

Cont IBAN: RO41 RZBR 0000 0600 1360 6815

Banca: Raiffeisen Bank

După achitarea prin transfer bancar, avem rugămintea să ne trimiteți o copie după dovada de plată la adresa de email daniel.kibedi@medstar2000.com

Pentru orice alte informații suplimentare, vă stăm la dispoziție la numerele de telefon 0733 937 566, 0736 661 127  sau la adresa de email daniel.kibedi@medstar2000.com

https://www.medstar2000.ro/wp-content/uploads/2018/01/Afis-Conferinta.png

Acces nevazatori

Descarcati programul NonVisual Desktop Acces, care ofera persoanelor cu dizabilitati vizuale posibilitatea de a consulta site-ul nostru.

Apasa AICI

Urmareste-ne pe Facebook

Urmareste-ne pe Facebook

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support
× Cu ce te pot ajuta?