PROMOTIE

ECOGRAFIE DE CORD, GRATUIT

Dr. Florian Stoian si MEDSTAR General Hospital ofera GRATUIT o ecografie de cord pentru pacientii diagnosticati cu neoplasm, aflati in tratament specific bolii, si carora, conform protocoalelor de terapie, le este necesara evaluarea functiei cardiace.

Aceasta promotie se adreseaza de asemenea pensionarilor cu pensii sub 700 lei. Toti acestia beneficiază de gratuitate prin spitalizare de zi, in limita fondurilor disponibile de la Casa de Asigurari.

Pentru a beneficia gratuit de ecografia de cord, pacientii trebuie sa prezinte bilet de trimitere de la medicul de familie cu trimitere pentru specialitatea cardiologie, card de sanatate si cupon de pensie (acolo unde este cazul).

Cu o experienta de peste 10 ani in domeniul diagnosticarii si tratamentului unei palete largi de afectiuni, MEDSTAR General Hospital va ofera oportunitatea evaluarii dumneavoastra de catre medicii specialisti si intreaga echipa a clinicii. Dorim sa fim alaturi de dumneavoastra in lupta pentru sanatate si pentru a va bucura in continuare de o viata frumoasa alaturi de cei dragi.

Invinge cancerul impreuna cu noi!

Pentru a afla mai multe informatii referitoare la tarife promotionale si programari va rugam sa apelati la numerele de telefon afisate sectiunea CONTACT.

Acces nevazatori

Descarcati programul NonVisual Desktop Acces, care ofera persoanelor cu dizabilitati vizuale posibilitatea de a consulta site-ul nostru.

Apasa AICI

Urmareste-ne pe Facebook

Urmareste-ne pe Facebook

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support
× Cu ce te pot ajuta?