MEDSTAR GENERAL HOSPITAL

EVOLUTIEMEDSTAR General Hospital a implinit 20 ani de activitate, timp in care am acumulat experienta, am extins gama de servicii medicale si am investit in tehnica moderna, totul in beneficiul pacientilor nostri. Astfel, am reusit sa devenim una dintre unitatile medicale de top din Constanta care se remarca prin calitatea si diversitatea serviciilor medicale oferite, precum si prin numarul de persoane care beneficiaza de aceste servicii.

Iata care sunt momentele relevante in existenta noastra.

1998 – Deschiderea primului sediu MEDSTAR 2000

Primul sediu MEDSTAR a fost inaugurat in decembrie 1998, functionand pe strada Mihai Viteazu nr.43. Din cauza spatiului relativ limitat, la inceput se efectuau servicii medicale in specialitatile medicina generala, pediatrie, ORL, precum si analize de laborator.

2000 – Deschiderea noului sediu si extinderea gamei de investigatii medicale

Cresterea numarului de pacienti si volumul mare de activitate au dus ulterior la necesitatea extinderii spatiului si a diversificarii investigatiilor medicale. Astfel, in anul 2000 am inaugurat un nou sediu in strada Ion Lahovari nr.41. Noua locatie a fost conceputa ca un centru multifunctional, capabil sa raspunda exigentelor medicale moderne, atat din punct de vedere al dotarilor tehnice, cat si al actului medical si, nu in ultimul rand, al confortului fizic si moral al pacientilor.

2008 – Deschiderea Clinicii private de chirurgie generala MEDSTAR 2000

In luna octombrie 2008 s-a deschis noua Clinica privata de chirurgie generala MEDSTAR 2000, completand gama de servicii medicale oferite pacientilor nostri. De la bun inceput, Clinica a fost, si a ramas si in prezent, una dintre cele mai moderne, elegante si bine echipate clinici private de chirurgie din tara. Specialisti de prestigiu din domeniul chirurgiei generale, chirurgiei vasculare, chirurgiei laparoscopice, neurochirurgiei, ortopediei, traumatologiei si artroscopiei s-au reunit pentru a asigura cele mai moderne tratamente medicale, la cele mai inalte standarde de calitate.

2013 – Deschiderea Sectiei Medicale

MEDSTAR General Hospital s-a dezvoltat intotdeauna in functie de nevoile clientilor sai, devenind in anul 2013 spital multidisciplinar cu:
– Sectie de Chirurgie, in cadrul careia pacientii pot beneficia de tratamente de chirurgie generala, chirurgie oncologica, chirurgie vasculara, chirurgie pediatrica, ginecologie, ortopedie-traumatologie
– Sectie Medicala, in care se realizeaza investigatii si tratamente de specialitate de medicina interna, cardiologie, gastroenterologie, diabet si boli de nutritie, nefrologie, pneumologie, hematologie si alergologie.

Astfel, de 20 ani, serviciile MEDSTAR General Hospital se remarca prin grija fata de pacient, profesionalismul si devotamentul medical. Pe aceste criterii am alcatuit o echipa medicala ce are in componenta peste 30 de persoane si este coordonata de specialisti de prestigiu din sistemul medical constantean. Gama de investigatii medicale care se pot efectua in prezent este complexa si include urmatoarele specialitati: medicina generala, medicina interna, homeopatie, gastroenterologie, nefrologie, cardiologie, diabet si boli de nutritie, ortopedie, neurologie, alergologie, oftalmologie, psihiatrie, neuropsihiatrie, psihologie, ginecologie, dermato-venerice, pneumologie, endocrinologie, chirurgie generala, ortopedie pediatrica, pediatrie, geriatrie, ecografie generala, ecocardiografie, videoendoscopie digestiva, electrocardiografie (EKG), electroencefalografie (EEG), spirometrie, audiometrie, laborator analize medicale si citologie, Medicina Muncii.

MEDSTAR General Hospital are ca obiectiv major menţinerea in topul firmelor ce ofera servicii medicale de calitate, prin seriozitate, performanta, respect si loialitate fata de pacienti si parteneri. Realizarea acestei politici se bazeaza pe proiectarea, implementarea, certificarea şi menţinerea unui sistem integrat de management al calitatii, si astfel si al sigurantei pacientului, conform SR EN ISO 9001:2015 si SR EN ISO 15189:2007 care sa conduca la atingerea urmatoarelor deziderate:

* Cresterea prestigiului societatii si construirea unei imagini de excelenta;

* Diversificarea serviciilor medicale în concordanta cu cerintele pietei si cu cerintele pacientilor;

* Imbunatatirea continua a calitatii serviciilor prestate si furnizate;

* Cresterea eficientei activitatilor interne;

* Identificarea, evaluarea continua a riscului si controlul pericolelor;

* Realizarea obiectivelor stabilite si analizarea anuala a acestora;

* Respectul fata de om si fata de partenerii de lucru;

* Imbunatatirea pregatirii profesionale;

* Crearea în unitate a conditiilor optime de desfasurare a activitatii.

Acces nevazatori

Descarcati programul NonVisual Desktop Acces, care ofera persoanelor cu dizabilitati vizuale posibilitatea de a consulta site-ul nostru.

Apasa AICI

Urmareste-ne pe Facebook

Urmareste-ne pe Facebook

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support
× Cu ce te pot ajuta?