PROMOTIE

INVESTIGATII PENTRU AFECTIUNI ALE TUBULUI DIGESTIV

Echipa de medici de la MEDSTAR General Hospital si medicii de familie ofera pacientilor solutia pentru un diagnostic corect pentru afectiunile grave digestive.

Fie ca este vorba despre cancerul esofagian (despre care studiile au demonstrat ca are o mortalitate de patru ori mai mare fata de cancerele rectale), de cel gastric (care reprezinta a doua cauza de deces cauzata de cancer din lume), de neoplaziile intestinului subtire ori de cele de la nivelul colorectal, rectal, anal, investigatiile realizate din timp si corect va pot salva viata. In egala masura, tumorile hepatice, ale veziculei biliare sau ale cailor biliare pot fi depistate prin realizarea de analize si investigatii si se poate interveni inca din fazele incipiente.

Endoscopia digestiva este cea mai buna metoda de a examina esofagul, stomacul si duodenul, permitand depistarea unor leziuni ale organelor, in unele cazuri cu mult inainte ca pacientul sa resimta simptome sau sa fie constient de faptul ca este bolnav.

Pentru a beneficia de endoscopie digestiva superioara / colonoscopie, pacientii trebuie sa prezinte bilet de trimitere de la medicul de familie (cu trimitere pentru specialitatea chirurgie sau gastroenterologie) sau scrisoare de recomandare de la un alt medic specialist.

Cu o experienta de peste 20 ani in domeniu, MEDSTAR General Hospital va ofera oportunitatea evaluarii sanatatii dumneavoastra de catre medicii specialisti si intreaga echipa medicala.

Pentru a afla mai multe informatii referitoare la tarife promotionale si programari va rugam sa apelati la numerele de telefon afisate in sectiunea CONTACT.

Acces nevazatori

Descarcati programul NonVisual Desktop Acces, care ofera persoanelor cu dizabilitati vizuale posibilitatea de a consulta site-ul nostru.

Apasa AICI

Urmareste-ne pe Facebook

Urmareste-ne pe Facebook

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support
× Cu ce te pot ajuta?