CARD DE FILDELITATE MEDSTAR GENERAL HOSPITAL – REGULAMENT

Regulament Card fidelitate

Art. 1. Organizator

Organizatorul promoţiei este: SCM MEDSTAR 2000 cu sediul în Constanţa, str. Ion Lahovari nr. 41, CIF: 12549151, înregistrat în Registrul Comerţului cu nr. 04/51/2003.

Art. 2 Condiţii de participare

  1. Beneficiarul Cardului de fidelitate MEDSTAR General Hospital poate fi orice persoană cu vârsta de cel puțin 18 ani și care nu deţine un abonament individual sau la nivel de companie. Eliberarea cardului de fidelitate şi acordarea discount-ului se face după completarea integrală a Cererii pentru emiterea cardului de fidelitate.
  2. Completând formularul, în scopul înregistrării şi identificării ca posesor al cardului de fidelitate MEDSTAR General Hospital, pentru implementarea programului de fidelizare, pacienţilor le este garantată confidenţialitatea datelor personale furnizate societăţii.

Art. 3 Beneficii

  1. Cardul de fidelitate MEDSTAR General Hospital oferă reducere de 10% la analizele medicale efectuate în cadrul MEDSTAR General Hospital.
  2. Discount-ul nu se cumulează cu alte reduceri practicate de SCM MEDSTAR 2000.

Art. 4 Acordarea beneficiilor

  1. Beneficiul menționat la Art. 3, pct. 1, se acordă pe loc, la contractarea oricărui serviciu din cadrul Laboratorului de analize medicale MEDSTAR 2000, și se reflectă în diminuarea sumei de plată a beneficiarului, indiferent de modalitatea de plată (cash, card). Reducerea nu se cumulează cu alte reduceri.
  2. Cardul de fidelitate nu este transmisibil. Personalul MEDSTAR General Hospital poate solicita prezentarea Cărții de Identitate pentru confirmarea deținătorului Cardului de fidelitate.

Art. 5 Durata programului de fidelitate

Programul de fidelitate are o durată nedeterminată. Organizatorul poate hotărî în orice moment încetarea sau modificarea condițiilor programului de fidelitate. Încetarea programului de fidelitate va fi anunțată cu cel puțin 15 zile înainte de data încetării programului, la sediul MEDSTAR General Hospital, pe site-ul www.medstar2000.ro, pe alte canale de mediatizare folosite de organizator sau la eventualii parteneri din program.

Art. 6 Modificarea Regulamentului

MEDSTAR General Hospital își rezervă dreptul de a modifica sau schimba prezentul Regulament și se angajează ca, înaintea operării unor astfel de modificări, să le facă publice prin intermediul www.medstar2000.ro sau al altor alte canale de mediatizare folosite de organizator.

Art. 7 Diverse

Prin participarea la promoţia „Card de fidelitate MEDSTAR General Hospital”, beneficiarul este de acord cu prevederile prezentului Regulament.

VERSIUNEA PENTRU DESCARCARE, AICI

Acces nevazatori

Descarcati programul NonVisual Desktop Acces, care ofera persoanelor cu dizabilitati vizuale posibilitatea de a consulta site-ul nostru.

Apasa AICI

Urmareste-ne pe Facebook

Urmareste-ne pe Facebook

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support
× Cu ce te pot ajuta?