EDUCATIE SANITARA SI PREVENTIE IN CONTEXTUL SARS-COV-2


MEDSTAR General Hospital

MEDSTAR 2000 Clinic

Ambulatoriul MEDSTAR 2000

Laboratorul MEDSTAR 2000

respecta recomandarile autoritatilor medicale referitoare la prevenirea raspandirii infectiei cu SARS-CoV-2, cu scopul de a proteja pacientii si personalul propriu.

In acest sens, la intrarile in unitatile sanitare din str. Ion Lahovari, nr.41 sau bd. Mamaia, nr. 222, efectuam triaj epidemiologic. Acesta consta in masurarea temperaturii corporale, consemnarea datelor intr-un registru special si parcurgerea/completarea unui chestionar cu date informative.

Chestionar triaj sediul din str. Ion Lahovari –– > AICI

Chestionar triaj sediul din bd. Mamaia –– > AICI

De asemenea, accesul in unitatile sanitare este limitat la un numar redus de persoane, care sa asigure distantarea fizica in interior si este conditionat de purtarea mastii de protectie care sa acopere gura si nasul, de purtarea protectiei pentru incaltaminte si de dezinfectarea corespunzatoare a mainilor.

Accesul apartinatorilor in unitatile sanitare este interzis, cu exceptia cazurilor cand prezenta acestora este solicitata de catre medicul curant.

Serviciile de ambulatoriu si de spitalizare pot fi accesate numai pe baza de programare.

––––––––––––––––––––––––––––––––––

Materiale informative

Masuri Impotriva Raspandirii COVID 19

Poster Purtare Masca

Prevenire COVID 19 In Spatii Inchise

Prevenire COVID 19 La Locul De Munca

Sfaturi Privind Igiena Mainilor

Acces nevazatori

Descarcati programul NonVisual Desktop Acces, care ofera persoanelor cu dizabilitati vizuale posibilitatea de a consulta site-ul nostru.

Apasa AICI

Urmareste-ne pe Facebook

Urmareste-ne pe Facebook

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support
× Cu ce te pot ajuta?