PROMOTIE

PACHET MEDICINA INTERNA

Medicina interna este specialitatea care se ocupa cu diagnosticul, tratamentul si prevenirea bolilor care afecteaza unul sau mai multe organe interne. Medicul specialist in Medicina interna are competenta de a evalua integral un bolnav si de a indica prioritatile tratamentului acestuia, inclusiv de tratament invaziv sau chirurgical.

MEDSTAR General Hospital va ofera Pachetul de Medicina interna cu discount!

Promotia include:
1. Consultatie Medicina interna
2. Ecografie abdominala completa

NOU!!!

Daca optati pentru acest pachet, puteti beneficia GRATUIT, la alegere, pentru o ecografie de cord sau ecografie de tiroida.

Cu o experienta de peste 20 ani în domeniu, MEDSTAR General Hospital va ofera oportunitatea evaluarii sanatatii dumneavoastra de catre medicii specialisti alaturi de întreaga echipa medicala.

Pentru a afla mai multe informatii referitoare la tarife promotionale si programari va rugam sa apelati la numerele de telefon afisate in sectiunea CONTACT.

Acces nevazatori

Descarcati programul NonVisual Desktop Acces, care ofera persoanelor cu dizabilitati vizuale posibilitatea de a consulta site-ul nostru.

Apasa AICI

Urmareste-ne pe Facebook

Urmareste-ne pe Facebook

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support