https://www.medstar2000.ro/wp-content/uploads/2021/10/echipa-clinic-320x320.png
ECHIPA NOASTRĂ DE MEDICI

ECHIPA MEDICALĂ


Specialiști în Medicină internă, Cardiologie, Neurologie, Endocrinologie, Reumatologie, Pneumologie, Nefrologie, Gastroenterologie, Diabet și boli de nutriție.


https://www.medstar2000.ro/wp-content/uploads/2021/10/noutati-320x320.png
NOUTĂȚI

NOUTĂȚI


Fii la curent cu cele mai noi informații din activitatea noastră


https://www.medstar2000.ro/wp-content/uploads/2021/10/covid-19-320x320.png
PREVENȚIE SARS-CoV-2

PREVENȚIE SARS-CoV-2


Află care sunt recomandările autorităților sanitare în vederea prevenirii răspândirii virusului SARS-CoV-2, precum și regulile aplicabile în instituția noastră, pentru siguranța pacienților și a personalului medicalPROGRAM0341 174 600
0725 532 551


 • Despre noi
 • Organizare
 • Specialități
 • Acreditări
 • Accesul mass-media
 • Pentru pacienți
 • Tarife
 • Parteneri

Clinica de zi ofera servicii medicale ce includ consultatii de specialitate, analize medicale de laborator si investigatii imagistice. Intreaga aparatura utilizata se ridica la nivelul standardelor actuale.

La Medstar 2000 Clinic  – clinica de zi, puteti beneficia de spitalizarea de zi, care este GRATUITA pentru asiguratii CAS, pensionari, persoane cu handicap si gravide. De asemenea, in cadrul clinicii se pot efectua o serie de tratamente, majoritatea dintre ele gratuite in baza biletelor de trimitere prezentate medicului specialist. Pentru a beneficia de acestea este nevoie de urmatoarele acte: dovada platii CAS, cartea de identitate, biletul de trimitere catre specialitatea dorita.

Testele de specialitate si testele de laborator care se ofera in pachetul medical al clinicii dau posibilitatea unor diagnostice rapide, care ulterior pot fi rezolvate prin tratamente specifice.

MEDSTAR 2000 Clinic ofera servicii de Medicina interna, Cardiologie, Neurologie, Endocrinologie, Reumatologie, Pneumologie, Nefrologie, Gastroenterologie, Diabet si boli de nutritie.

Cu o experienta de peste 13 ani in domeniul diagnosticarii si tratamentului, MEDSTAR 2000 Clinic iti ofera oportunitatea unei evaluari DE CALITATE a starii de sanatate.

 • Medicină internă
 • Gastroenterologie
 • Cardiologie
 • Neurologie
 • Pneumologie
 • Reumatologie
 • Nefrologie
 • Diabet, nutriție și boli metabolice
 • Endocrinologie

Reprezentanții mass-media au acces numai cu acordul managerului clinicii, care va nominaliza în mod explicit locurile în care se poate filma sau persoanele cărora li se pot lua interviuri, cu respectarea drepturilor pacienților la intimidate și confidențialitate. Pentru aceasta, anterior, reprezentanții mass-media vor face demersuri scrise sau verbale în vederea obținerii acordului de principiu. În vederea desfășurării fluente a acestei activități, managerul clinicii a desemnat o persoană care să îndeplinească atribuțiile unui purtător de cuvânt al instituției.

Accesul reprezentanților mass-media în clinică se face după următoarea procedură:

– delegații mass-media se prezintă la Recepția clinicii pentru identificare

– Referentul solicită actul de identitate și legitimația de acreditare

– Referentul prezintă regulile privind accesul mass-media în clinică

– Referentul informează purtătorul de cuvânt despre prezența reprezentanților mass-media și nu permite accesul acestora decât la preluarea lor de către purtărorul de cuvânt.

Reprezentanții mass-media pot filma/fotografia în clinică numai în spațiile pentru care managerul și-a exprimat acordul în mod explicit. Accesul la datele medicale ale pacienților, intervievarea sau filmarea acestora se poate face numai în conditiile legii, respectiv numai în urma primirii Acordului scris al pacientului sau al reprezentantului legal al acestora. Purtătorul de cuvânt al instituției îi însoțeste pe reprezentanții mass-media pe durata prezenței acestora în incinta clinicii.

Accesul mass-media în clinică, când însoțește delegații oficiale, se face numai cu acordul conducătorului delegației și a Managerului și cu respectarea regulilor de acces și de comportament în instituție. Filmarea, fotografierea, înregistrarea audio a pacienților cu această ocazie se face cu respectarea normelor legale.

Reguli privind accesul mass-media în clinică

 • Accesul reprezentanților mass-media în MEDSTAR 2000 CLINIC se realizează doar în baza acordului dat de Manager
 • Accesul reprezentanților mass-media se face numai însoțit de către un reprezentant al clinicii desemnat de Manager;
 • Accesul în clinică se face cu echipament corespunzător de protecție, pus la dispoziție de instituție
 • Reprezentanții mass-media nu vor lua interviuri, nu vor efectua filmări/fotografieri/înregistrări audio ale pacienților din cadrul clinicii decât după obținerea acordului scris al acestora

Purtator de cuvant

Dr. Mihalea Buriu

medstar2000@tnet.ro

0725.532.551

ADRESA
Bd. Mamaia, Nr. 222
colț cu Str. Onești
EMAIL
clinic@medstar2000.com
TELEFON
0341-174.600
WHATSAPP
0725-532.551
PROGRAM
Luni – Vineri
07:00 – 19:30

Sâmbătă
07:00 – 14:00

Acces nevazatori

Descarcati programul NonVisual Desktop Acces, care ofera persoanelor cu dizabilitati vizuale posibilitatea de a consulta site-ul nostru.

Apasa AICI

Urmareste-ne pe Facebook

Urmareste-ne pe Facebook

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support
× Cu ce te pot ajuta?