MEDSTAR 2000 CLINIC – Clinica de zi
VEZI ECHIPA MEDICALAVEZI DETALII LOCATIE
VEZI ECHIPA


VEZI DETALII LOCATIE

Clinica de zi ofera servicii medicale ce includ consultatii de specialitate, analize medicale de laborator si investigatii imagistice. Intreaga aparatura utilizata se ridica la nivelul standardelor actuale.

La Medstar 2000 Clinic  – clinica de zi, puteti beneficia de spitalizarea de zi, care este GRATUITA pentru asiguratii CAS, pensionari, persoane cu handicap si gravide. De asemenea, in cadrul clinicii se pot efectua o serie de tratamente, majoritatea dintre ele gratuite in baza biletelor de trimitere prezentate medicului specialist. Pentru a beneficia de acestea este nevoie de urmatoarele acte: dovada platii CAS, cartea de identitate, biletul de trimitere catre specialitatea dorita.

Testele de specialitate si testele de laborator care se ofera in pachetul medical al clinicii dau posibilitatea unor diagnostice rapide, care ulterior pot fi rezolvate prin tratamente specifice.

MEDSTAR 2000 Clinic ofera servicii de Medicina interna, Cardiologie, Neurologie, Endocrinologie, Reumatologie, Pneumologie, Nefrologie, Gastroenterologie, Diabet si boli de nutritie.

Cu o experienta de peste 11 ani in domeniul diagnosticarii si tratamentului, MEDSTAR 2000 Clinic iti ofera oportunitatea unei evaluari DE CALITATE a starii de sanatate.


ADRESA

Bd. Mamaia nr. 222, colt cu Str. Onesti


EMAIL

clinic@medstar2000.com


TELEFON

0341 174 600
0725 532 551


PROGRAM GENERAL

Luni – Vineri
07:00 AM – 19:30

Sambata
07:00 AM – 14:00

Duminica
Inchis


Acces nevazatori

Descarcati programul NonVisual Desktop Acces, care ofera persoanelor cu dizabilitati vizuale posibilitatea de a consulta site-ul nostru.

Apasa AICI

Urmareste-ne pe Facebook

Urmareste-ne pe Facebook

Call Now Button
Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support